bnew
bnew
bnew
bnew

Aigües de Barcelona impulsa la formació i la inserció laboral de dones vulnerables a través de la col·laboració amb la Fundació Roure

Amb aquest acord, la companyia reforça la seva aposta per l'acció social a la ciutat de Barcelona

Un momento de la firma del convenio entre Llum Delàs y Felipe Campo.

Aigües de Barcelona i la Fundació Roure han signat aquest dimecres el conveni de col.laboració per reforçar el projecte de formació i ocupació Escola Taller de Costura, que l’entitat desenvolupa al districte de Ciutat Vella de Barcelona. Aquest taller, destinat a la formació i el desenvolupament de leș competències de dones en situació de vulnerabilitat, té com a principal objectiu millorar la seva inserció laboral.

A l’acte de signatura hi han participat la presidenta de la Fundació Roures, Llum Delàs, i el conseller delegat d’Aigües de Barcelona, Felipe Campos, que ha explicat que «l’aliança amb la Fundació Roure reafirma el compromís d’Aigües de Barcelona amb les entitats socials que treballen per millorar la vida de les persones». «Aquesta iniciativa permetrà fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les dones en situació de vulnerabilitat i accelerar una transformació social que garanteixi un futur més pròsper i digne per a les persones que més ho necessiten», ha afegit.

Per part seva, Llum Delàs ha agraït «l’aposta d’Aigües de Barcelona per millorar el compromís de Fundació Roure amb les persones que passen de la dificultat i la vulnerabilitat a poder ser membres actius de la societat, tenint una vida autònoma a partir de la formació i l’inclusió laboral». «Agraïm molt la xarxa entre la societat civil que ens fa possible arribar on l’administració no arriba», ha afegit la presidenta de la fundació.

Dos cursos de costura

Gràcies al suport d’Aigües de Barcelona a l’Escola Taller de Costura, l’entitat social podrà desplegar dos cursos de costura (el primer d’iniciació i el segon de velocitat) d’entre 212 i 320 hores per a 20 dones en situació de vulnerabilitat. La formació comptarà també amb 80 hores de pràctiques en empresa i es complemenetaran les hores de tècnica de costura amb 100 hores de formació de competències transversals.

La formació tècnica permetrà a les persones participants aprendre a cosir i acoblar els diferents components de les peces de roba en qualsevol tipus de disseny i teixits, amb autonomia i responsabilitat, ajustant-se a la qualitat i el temps establerts i complint amb la normativa de prevenció i seguretat a la feina.

La Fundació Roure es una entitat social arrelada a Ciutat Vella que atén necessitats bàsiques de gent gran i famìlies. L’entitat desenvolupa una tasca social important ja que destina el seus ingressos principalment a formar persones en situació de vulnerabilitat derivades d’entitats socials per facilitar-ne l’integració sociolaboral. Amb aquesta aliança, Aigües de Barcelona reforça la seva acció social per millorar la qualitat de vida de les persones.

NOTICIAS RELACIONADAS

DEJA UN COMENTARIO

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Publicidad -
BNEW

Lo Más visto

Triunfa en redes una canción separatista que clama «Puta España»

La hispanofobia propia de parte del separatismo se presenta cada día de forma más descarnada. Si recientemente una presentadora de TV3 habló...

Robo frustrado/ Un hombre ve en directo por las cámaras a dos ladrones robando en su casa en Nou Barris

Los Mossos d'Esquadra han detenido a dos hombres 'infraganti' mientras desvalijaban un piso en Nou Barris (Barcelona) después de que el propietario...

Toni Soler desea al diputado de Cs Nacho Martín Blanco que «se pudra en la cárcel»

Algunos periodistas y cómicos de TV3 recurren con frecuencia al humor incorrecto para vehicular sus críticas políticas. Entre ellos se cuenta Jair...

La élite separatista reclama la «independencia» dándose un chapuzón en la piscina de Rahola

Ya en 2017, el periodista Kiko Llaneras evidenció en las páginas de El País que el separatismo es un movimiento respaldado por...