bnew
bnew
bnew
bnew

El CZFB i el Círculo Ecuestre reforcen el seu compromís amb el cicle “Agendas Cruzadas Madrid-Barcelona”

La trobada reuneix personalitats dels cercles empresarials, professionals i institucionals més influents des del 2020

El CZFB i el Cercle Eqüestre han signat una col.laboració.

El Círculo Ecuestre i el Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB) han signat un acord de col·laboració pel qual l’entitat, que treballa per a la dinamització econòmica de la regió metropolitana de Barcelona, torna a col·laborar amb el Cicle Agendas Cruzadas Madrid-Barcelona, el fòrum de pensament i intercanvi entre ambdues ciutats.

El CZFB contribueix a la celebració d’aquesta trobada impulsada per la institució que reuneix personalitats dels cercles empresarials, professionals i institucionals més influents des del 2020 per potenciar les capacitats de Barcelona a través de conferències monogràfiques de personalitats líders de cada sector.

A l’acte de la firma han estat presents Pere Navarro, delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), Antonio Delgado, president del Círculo Ecuestre, Blanca Sorigué, directora general del CZFB i Enrique Lacalle, vicepresident primer i impulsor de la iniciativa.

Referent global

Pere Navarro ha celebrat l’acord destacant que «és un honor seguir formant part d’aquest projecte compromès amb el futur de la ciutat i que contribueix a buscar oportunitats per a situar-la com a referent a nivell global». Per la seva banda, Delgado afirma que «aquesta col·laboració ens permetrà seguir contribuint al debat social i aprofundir en temes que permetin repensar el futur de Barcelona». Finalment, Lacalle ha assenyalat «que dues institucions històriques de Barcelona col·laborin a potenciar la ciutat és garantia d’èxit».

NOTICIAS RELACIONADAS

DEJA UN COMENTARIO

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

- Publicidad -
BNEW

Lo Más visto

Llach la lía al publicar en Twitter la fotografía de una mujer musulmana: «Da que pensar»

El cantautor y ex diputado autonómico de Junts Lluís Llach ha indignado a algunos representantes de ERC al publicar en Twitter la...

Triunfa en redes una canción separatista que clama «Puta España»

La hispanofobia propia de parte del separatismo se presenta cada día de forma más descarnada. Si recientemente una presentadora de TV3 habló...

El sector más radical del separatismo aterriza en la realidad

El sector más radical del separatismo catalán vive estos días un sorprendente baño de realidad de la mano de algunos de sus...

La élite separatista reclama la «independencia» dándose un chapuzón en la piscina de Rahola

Ya en 2017, el periodista Kiko Llaneras evidenció en las páginas de El País que el separatismo es un movimiento respaldado por...